Rezasam1 (11-10-16)
خلاصه کلام اینه تا وقتی دمای پردازنده را با مواردی که گفتم کنترل نکنید . چون گرافیک هم جزویی از پردازنده هست در حرارت بالا درگیر خطا میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mosafa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاش قبل از خرید فن پردازنده مشاوره میگرفتید . چون مناسب این پردازنده نیست این کولر و شما هم که خمیر نزدید باعث شدید خنک کننده و پردازنده با هم به درستی اتصال برقرار نکنند و انتقال حرارت از سطح IHS پردازنده به هیت سینک کولر به خوبی انجام نشه .
Rezasam1 (11-10-16)
الان مشکل بدتر پیچیده شد
1- چطور فن کولر در محیط ویندوز با کارهای نیمه سنگین که انجام می دهم دما رو حدود 45-55 نگه می داره ولی همون فن کولر در بخش ستاپ - بایوس حتی در سردترین جا حتی در کمتر از بیست ثانیه دما رو به 100 درجه می رسونه !؟!!؟ این دماها که می گویم همه به سانتیگراد هست و در عمل و در واقعیت هم واقعا روی می دهد کاملا مشخص هست و دما رو ظاهری و الکی مثلا 100 درجه نمی نویسه ..
2- می فرمایید این فن کولر مناسب نیست در بخش راهنمای خرید کامپیوتر در خود همین سایت ، ( سیستم شماره 5 یا 6 رو ببینید ) کاملا با این پردازنده هماهنگ است و خود کارشناس مربوطه فرمودند مشکلی نداره تازه من کلی هم توضیح دادم برای کارهای سنگین گرافیکی و ویرایش فیلم می خوام روزی ده ساعت کار سخت پس اگر مشکلی داشت هرگز اون فن کولر رو توصیه و پیشنهاد نمی دادن مشاوره قبل خرید انجام شد از طریق همین سایت سخت افزار ... پیام های من هنوز هست با نام کاربری صفا
3- در خود بسته ی سی پی یو اینتل 6600 یک دونه فن کوچولو ( مثه همون فن های قدیمی ده سال پیش بود که روش هم خمیر سیلیکون داشت ) اگر فن کولر جدید با اون همه مس و آلومینیوم + فن 120 میلیمتر مناسب نیست چطور اینتل با اون همه عظمت می آد و یک فن کوچولوی ضعیف می ذاره تو بسته پلمپ ؟؟؟
4- اگر خمیر سیلیکون نداشته فن کولر پس اون دونه دونه های سبز رنگ زیر فن کولر اونجا که با پردازنده تماس پیدا می کنه چی هستن ؟ خب نقاشی که نیست چون کامل مشخص بود خمیری مانند هستن
کسی هست این تناقض ها رو حل کنه ؟؟ با تشکر
آخرین ویرایش توسط mosafa در تاریخ 10-10-16 انجام شده است
|
چرا پیام ها حذف شدن ؟؟ عجیبه
شما دنبال تنتاقص توی حرفای من هستید یا حل مشکلتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mosafa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما متاسفانه اقدامی به حل مشکل نمیکنید و به جای بحث بی فایده اقدام به بررسی وحل موضوع کنید . مثل دیگر من از طریق حرفهای شما نتیجه گیری میکنم . اگر فکر میکنید من اشتباه میکنم میتونید برد را ببرید گارانتی براتون تست کنند .
Rezasam1 (11-10-16)
من نوکر شما هم هستم ولی می فرمایید مشاوره نگرفتید اینم مشاوره از همین سایت شهر سخت افزار یک ماه پیش :
صفا
لینک به نام خدا ، خدا قوت
1- این سیستم رو با توجه به مطالب سودمند سایت شما جمع کردم می شه لطف کنید
بفرمایید آیا واقعا با هم هماهنگ و مچ هستند و مشکل اندازه و کابل و پین و منبع تغذیه و ... ندارن با هم ؟
Intel Skylake Core i5-6600 CPU
GIGABYTE GA-Z170-D3H Motherboard
ASUS GeForce GTX 960 STRIX 4GB GDDR5
GSkill Ripjaws V 2×8GB=16GB DDR4 3000MHz CL15 Gray
Green GP650A-UK Computer Power Supply
Green X2 Jaguar Case
DeepCool GAMMAXX 300 Air Cooling System
2- کارت گرافیک ظاهرا باس پایینی داره برای کارهای در حد ویرایش فیلم برش فیلم کم کردن حجم فیلم + کپچر کردن فیلم در حد F HD مشکلی پیش نمی آره ؟ ( زیاد اهل بازی کردن نیستم )
3- کیس گرین جگوار 2 کیفیت ساختش خوب هست ؟ و با پاور مورد نظر من مشکلی نخواهد داشت ؟ و با مادربورد و .... ؟
4- بهترین مانیتور برای این سیستم که چشم رو اذیت نکنه ( کار با سیستم روزانه 15 ساعت ) حدود 21 -23 اینچ و قیمت حدود 600 کدام نمایشگر رو پیشنهاد می دهید ؟ (( آیا مانیتور + تلویزیون با هم از دید شما بهترین گزینه نیست ؟ )) اگر چنین است بهترین مدل با این بودجه ؟
نهایت سپاس و تشکر ، منتظرم خیلی مهمه برام نظر شما من با پول کارگری می خوام بخرم سیستمی میخوام که دست کم تا 5-6 سال اذیتم نکنه و قطعات خوب باکیفیت و حسابی کار کن و مقاوم ... ، پیروز باشید
////////////
خبات کریمی
در پاسخ به: صفا لینک سلام دوست گرامی
1 هیچ مشکلی ندارند
2 در بازه 900 تومن انتخاب بهتری وجود نداره، خیر برای کارهای نیمه حرفه ای جواب میده
کیس هم مشکلی نداره
4
BenQ VZ2350HM
حدود 1 ماه قبل
الان شما خودتون رو جای من بگذارید گیج نمی شوید ؟؟؟
AMD>INTEL (10-10-16)
شما اولین موردی هستید که در پشتیبانی آنلاین گیگابایت به جای انجام دادن مواردی که بهتون گفتم فقط حرف خودتون را میزنید . چکاپ کامل نحوه بستن فن و زدن خمیر سیلیکون با کیفیت مثل z5برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mosafa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به شما قول میدم مادربرد را ببرید برای تست حضوری در گترتمنی با تست اونها به دلیل استفاده از خمیر سیلیکون دما تو بایوس و تو ویندوز به شکل نرمالی خواهد بود .
Rezasam1 (11-10-16)
چشمممممم
الان می خوام مشاوره بگیرم
بهترین خمیر سیلیکون برای این پردازنده و همین فن کولر چی هست ؟ البته اگر فن کولر ضعیفه که من بدبخت می شم باید از نو یه سیستم ببندم :(
Intel Skylake Core i5-6600 CPU
DeepCool GAMMAXX 300 Air Cooling System
با این همه کار سخت و روزی ده ساعت روشن بودن سیستم و کارهای سنگین ویرایشی فیلم و ...
کدوم مارک و برندی توصیه می فرمایید البته هوای جیب ما رو داشته باشید وضعش خوب نیست چیزی باشه با قیمت مناسب کارایی بالا و خوب
یک دنیا تشکر
خمیر z5 دیپ کولبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mosafa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خنک کننده هم hyper 212 evo کولر مستر
البته داخل پک فن کولر مستر خمیر کوچیک هست که برای یک یا دو بار استفاده کافیه . اگر نبود z5 بگیرید
hyper 212 evo
اگر 24/7 هم سیستم مشغول باشه دمای پردازنده مشکلی نخواهد داشت . یکبار هزینه درست انجام بدید . لازم نیست کار به دو بار یا سه بار کشیده بشه .
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks